DutchEnglishGermanPolishRomanian
Solliciteer direct
100+ tevreden werknemers
Eerlijk loon
Nette arbeidsvoorwaarden
Goede service

Over Flexwork

Flexwork International is opgericht in 2022 met een betrouwbaar personeelsbestand dat bestaat uit werknemers met meer dan 6+ jaar werkervaring. Wij doen er alles aan om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.
Neem contact op

Onze missie

Wij streven overal en altijd naar de juiste match! Of je nu op zoek bent naar werk of de juiste medewerkers voor uw organisatie. Werknemers en werkgevers bij elkaar brengen, een wederzijdse vertrouwensrelatie opbouwen, dat doen wij graag! Daarbij is inhoudelijke vakkennis en kennis van de branche alleen niet voldoende. Wij zijn ervan overtuigd dat de mensen het verschil maken. Succesvolle bedrijven trekken de juiste betrokken en gemotiveerde mensen aan, houden ze aan boord en zorgen goed voor hen.

Onze klant, een werknemer of een werkgever, staat hierbij centraal. Het draait namelijk niet alleen om wat wij allemaal in huis hebben. Wat ons drijft, is vooral waar onze klanten behoefte aan hebben en wie onze klanten kunnen helpen in deze behoefte te voorzien. We zijn altijd en overal op zoek naar de ideale match, vakinhoudelijk én persoonlijk.

Kwaliteit & Veiligheid

Gelijke kansen

Flexibel

Pak vandaag je kans!

Wacht niet langer en neem vandaag de sprong naar een nieuwe baan. Bekijk onze vacatures of vul een open sollicitatie in.

Ontmoet het Flexwork Team

Justin Schaepkens

Directeur | Backoffice

Darwin Schaepkens

Intercedent

Zenno

Kantoorhond
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram